Börja resan utvilad

Alla som någon gång har åkt på semester med ett flyg från Arlanda vet att de av någon anledning ofta avgår okristligt tidigt på morgonen. Och om man inte råkar bo i närheten så är det alltid ett extra litet problem att lösa för att kunna vara på flygplatsen i tid och ändå få tillräckligt antal timmars sömn. Det är skönt att vara utvilad innan den långa flygresan börjar, istället för att köra hela natten för att hinna vara på flygplatsen minst två timmar innan flyget ska avgå. Dessutom vill du helst inte spendera alltför stor del av reskassan redan innan resan börjat.

 

 

Boende nära Arlanda

Ett hotell i närheten av Arlanda kan vara vad du behöver. Söker du på Google efter Hotell Arlanda hittar du många bra alternativ. Där kan du jämföra de olika hotellen, exempelvis vad de kostar och hur långt ifrån Arlanda de ligger. Det är också bra att jämföra olika gäst-synpunkter som brukar finnas för hotellen. Ett hotell kanske ligger väldigt nära och bra, men om flera gäster har skrivit att det är omöjligt att sova där eftersom man hör flygen landa och lyfta hela natten, är det kanske ändå inte det bästa alternativet för dig.

 

Hotell specialiserade på flygpassagerare

Många av de hotell som ligger i närheten av stora flygplatser specialiserar sig på att ge service till gäster som landar med ett sent flyg och/eller ska åka med ett tidigt. Till exempel kan de öppna sin frukostbuffé så tidigt som klockan 04.00 för att de som ska med ett tidigt flyg ska hinna äta en ordentlig frukost innan de åker. Vissa hotell, som Best Western Park Airport Hotel, erbjuder också specialpriser för paket som innehåller både boende på hotellet och långtidsparkering av bilen. Det, tillsammans med en gratis shuttle-service till flygplatsen dygnet runt, kan vara den perfekta början på din utlandssemester.