Det blågula varuhuset

Med största sannolikhet har du hört talas om det stora blågula varuhuset i Ullared. Prismagneten som lockar människor från hela Sverige. Även besökare från våra grannländer lockas av ett besök tack vare det stora utbudet, på allt från plastpåsar till trädgårdsmöbler, och billiga priser. Eftersom många åker långt gör man shoppingen till en aktivitet och utflykt som kanske sträcker sig över en hel helg eller en weekend. Kanske går man en shoppingrunda, går till hotellet och provar i lugn och ro och har nära om det skulle behöva bytas. Då är det perfekt att kunna bo på hotell i Ullared. Här är ett exempel på ett bra hotell i Ullared: https://www.hotellulla.se/.

 

 

Ullared är inte bara shopping

I Ullared finns en skidbacke där du kan hyra skidor, pjäxor, stavar och hjälm. Det finns en backe med lift som tas hand om väl för att skidåkare ska kunna njuta av skidåkning utan att behöva åka alltför långt. En möjlighet som gör det lätt att testa att åka skidor utan att behöva planera en semesterresa till fjällen. Blir du sugen på att åka mer kan du alltid boka en skidresa längre fram. Det viktiga är att få testa och även ha en backe att träna i mellan varven för att hålla kunskaperna vid liv.

 

Naturnära

Ullared bjuder inte bara på shopping och skidåkning. Runt Ullared ligger en mängd vackra sjöar där du har möjlighet att paddla kanot. Du kan också fiska i en av de klara sjöarna om du vill. Ullared ligger också nära flera olika utflyktsmål för den som vill ta sig en dagstur. Vill du till exempel åka till Falkenberg är du där på en halvtimme. Till Varberg tar det ungefär 25 minuter att åka. Vill du ta en sväng till Göteborg är du där på lite mer än en timme. Trots sitt lantliga läge ligger Ullared nära storstadens utbud och aktiviteter.