Det moderna låssystemet iLOQ

Att tappa bort en nyckel är något de flesta av oss någon gång har råkat ut för. Det kan leda till dyra kostnader om ett lås måste bytas ut och nya nycklar måste tillverkas. iLOQ är en finsk innovation inom låsbranschen. Vid lanseringen var iLOQ det första låssystemet som valde bort mekaniska lösningar för att satsa på det digitala. Det är ett digitalt låssystem som löser problemet med borttappade nycklar. Om en nyckel är borttappad kan du via systemet återkalla behörigheterna för nyckeln snabbt och smidigt. 

 

 

Installera iLOQ

 

Man kan säga att iLOQ är både digitalt och analogt. Det behövs varken batterier eller anslutning till elnät för att låsen i systemet ska fungera, vilket gör att många föredrar iLOQ framför andra digitala lösningar. iLOQ kan rekommenderas till både hyreshus och bostadsföreningar. Produkterna distribueras via auktoriserade partners. Det finns i nuläget omkring 600 partners. Den som är intresserad av iLOQ i Örebro kan kontakta Pignus Säkerhetsteknik: https://pignus.nu/iloq/. Att installera systemet är smidigt eftersom de digitala cylindrarna passar bra till moderna låshus. Det är en smart och smidig investering i fastighetens framtid som kräver minimalt med underhåll.

 

Fördelarna med iLOQ

 

Fördelarna med iLOQ är flera. Om nyckeln kommer i fel händer behöver du inte oroa dig för obehörig kopiering, eftersom nycklarna inte har någon mekanisk kod som kan kopieras. Dessutom registreras det varje gång någon öppnar eller försöker öppna låset. Det gör det lätt att ta bort behörigheterna för de aktuella nycklarna och förebygger även missbruk av gemensamma utrymmen. Systemet är även väldigt lättanvänt. Användaren behöver bara en enda nyckel eftersom att samma nyckel kan ge flera åtkomster, oavsett om det gäller hisslås eller säkerhetslås. Sist men inte minst är det enkelt att ge fler åtkomst till iLOQ eftersom att man lätt kan ladda ner information från så kallade hotspots.