Kontor i Stockholm som önskar städning

Damm i tjocka lager på alla ytor. Golv som knastrar av grus där man går. Dammråttor som förstrött jagar varandra under skrivbordet. Ett spindelnät som glänser av solljuset i fönstret. Lukten av gamla bananskal och kaffemuggar med surnande grädde.

Det är en beskrivning av ett kontor som nog är långt ifrån vad man önskar som arbetsplats. Kreativiteten kommer slå i botten. För att inte tala om lusten att själv hålla rent och i ordning. Men dessutom är det en miljö dit man absolut inte kan ta någon kund. Då kan man räkna med att man mycket snabbt står utan den kunden. Och alla andra kunder också.

 

Skada energi och arbetslust

Kreativitet kommer ur en grund av ordning. För om man ska lägga tid och energi på att leta efter sitt material så kommer man tappa farten ganska snabbt. Och ännu värre om man dessutom ska städa sig fram till det man behöver för att kunna utföra sitt arbete.

Irritation över smuts och oordning är två av de vanligaste variablerna när det gäller det som drar ner på arbetslusten. Och de frekventa lapparna som talar om att din mamma inte jobbar här ökar inte tempot och arbetsglädjen. För någon.

 

 

Rent och ordningsamt

För att underlätta för sin personal på alla sätt så bör man anlita ett företag som utför kontorsstädning i Stockholm. Genom att ha ett avtal där rengöring sker med jämna mellanrum är det lättare att hålla energin uppe och ordning på sina skrivbord och andra ytor.

Det blir helt enkelt roligare och enklare att själv dra sitt strå till stacken. Och man får dessutom en miljö där man med glädje kan bjuda in sina kunder. Utan att skämmas. Med en städfirma som sköter kontorsstädningen kan man också skapa egna rutiner där man fördelar enklare sysslor till var och en av medarbetarna. I förebyggande syfte. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *