Köp din nya Ford här

Att köpa en helt ny bil är en speciell känsla. Att få sätta sig i en helt ny bil och köra de första milen brukar vara en härlig känsla! Att köpa en ny bil har dessutom många fördelar. Det är förvisso dyrare att köpa en ny bil och de går ner mer i värde när den är ny mot för att köpa en begagnad men det är också många garantier man får i och med att man köper en ny bil. Man slipper krångla med en gammal eller äldre bil och lägga ner pengar på att laga den och man behöver inte heller lägga tid och pengar på besiktning under de första åren. Det finns många jobbiga och kostsamma moment som man slipper när man köper en ny bil och som kan vara värt mycket. 

 

Om man funderar på att köpa en ny bil och är intresserad av en Ford kan man besöka Vallentuna Motor https://www.vallentunamotor.se/ 

De har funnits på marknaden ända sedan 1955 och är en auktoriserad återförsäljare av nya Ford person- och transportbilar. Att en bilåterförsäljare är auktoriserad betyder mycket då de visar att de håller kvalitet och är seriösa. Här kan man som både privatperson och företagare få hjälp att hitta en bra helhetslösning vid sitt bilköp. Här kan man dessutom hitta begagnade bilar om man skulle vara intresserad av det istället för att köpa en helt ny bil. Här får man till skillnad om man köper av en privatperson, garantier på sitt bilköp vilket känns både tryggt och bra.  Vallentuna  Motor är dessutom en fullserviceanläggning och har därmed verkstad, reservdelar och tillbehör. Här kan man som kund ta del av Fords modellprogram som erbjuder såväl Ford Fiesta som fått utmärkelse som den mest sålda småbilen, som Ford Transit som blivit årets Transportbil. 

Ford erbjuder en mängd olika finansierinslösningar vilket gör att man kan hitta något som passar. Ford har dessutom sitt egna finansbolag, Ford Credit, som är ett av världens största och mest väletablerade finansbolag inom fordonsindustrin.