Med väggdekorer blir ditt hem personligt

14 juli 2021 jonas olsson

Hur gör man egentligen sitt hem personligt? Mycket sitter i väggarna. Eller rättare sagt på väggarna. Vad du väljer att dekorera dina väggar med kommer ha en avgörande betydelse för hur du trivs hemma. Och skickar en tydlig signal om vem som faktiskt bor hemma hos dig.  

Ibland behöver du en specifik väggdekor för att verkligen göra ditt hem personligt. Det är med en väggdekor du får den där touchen som berättar vem som egentligen bor hos dig. Väggdekoren berättar vem du är och vad du står för.

Väggdekorer, även kallat wallstickers, kan se ut på väldigt olika sätt. Många barn gillar att ha dem i sitt lekrum. Rummet blir mer levande av att det till exempel är omgivet av djungeldjur på väggarna. Det blir helt enkelt en mycket mer genuin upplevelse att befinna sig i rummet. Det blir inte som vilket rum som helst som du kan se i valfri IKEA-katalog. 

 

 

Väggdekorer gör ditt hem unikt

En väggdekor behöver inte alltid bestå av bilder. De kan lika gärna vara en motivationstext som pryder dina väggar. Eller kanske något inspirerande citat som du känner att du behöver bli påmind om på vardaglig basis. Klassikern är ju till exempel att skriva “Carpe Diem”, fånga dagen, ovanför sängen i sovrummet. 

Det är lite klyschigt för en väggdekor dock. Lite roligare skulle det var om ni istället skrev “Carpe Noctem”, som betyder “fånga natten”. Då hade det varit unikare. Speciellt om ni placerar texten ovanför just sängen.  

Hur som helst, det är bara ett av väldigt många exempel på hur du gör ditt hem till någonting annat än bara en plats för förvaring. Med fina väggdekorer blir det ett hem. Ditt hem. Inte ett hem i mängden. Spana in snygga varianter på sohu-shop.se/shop/vaggdekor-62s1.html, eller gå till direktlänken: https://sohu-shop.se/shop/vaggdekor-62s1.html 

Fler nyheter