Njut av härliga och genuina maträtter

En del dagar har man varken lust eller tid att laga mat och då är det perfekt att kunna beställa mat för avhämtning. En stor fördel är då om det finns ett stort utbud av olika mat att välja bland, allra helst om man är en familj där kanske barnen väljer pizza och föräldrarna föredrar en sallad eller någon annan rätt.

En ställe som har många, goda och genuina rätter, som du kan välja mellan, finns för avhämtning i Tyresö. Här erbjuder de förutom många olika pizzor även fräscha sallader, olika pastarätter och dessutom ett flertal andra rätter att välja bland. För den som gillar fisk har de en fiskmenyer som grillad laxfilé med tillbehör, fisksoppa, fisk- och skaldjursgryta och scampi med tillbehör. Så det är helt klart att det alltid finns något som passar var och en.

När det gäller pizzor så kan du få extra pålägg av något. Om det är något som du inte tycker om på pizzan kan de ta bort det. Du kan även få en pizza som är tillagad efter dina egna önskemål. Dessutom kan alla pizzor fås med glutenfri botten, utom de inbakade. 

Här finns det också flera barnmenyer för avhämtning, som köttbullar med pommes, pasta med bacon, lasagne som är gratinerad med tomatsås, grädde och parmesan. Det finns även en lyxigare rätt med grillad oxfilé med bearnaise och pommes, om ditt barn skulle föredra det. En enklare variant är spagetti med köttfärssås och parmesan, en rätt som de flesta barn gillar. Om man önskar en god dessert efter maten finns här även en krämig tiramisu att beställa.

Ibland kan man ha lust att ta med familjen till en restaurang istället för att beställa avhämtning. Man kanske känner för att sitta i en lugn och mysig atmosfär och bara njuta av en ypperlig måltid tillsammans. Efter maten kanske man är sugen på en härlig dessert och då kan man förutom tiramisu även beställa citronsorbet eller chokladfondant.