Skapa väldoft i hemmet med Air Wick

Om du ska gå ut bland folk så vill du gärna dofta gott med hjälp av en parfym och rena kläder. Men när du bjuder hem vänner så kanske du städar men sedan kan omtanken ta slut. Fortsätt uppiffningen av ditt hem med hjälp av en luftfräschare från coolpriser.se och ta ditt hem till en ny nivå. Varför inte välja doft efter vem som besöker dig och därmed göra visiten lite extra full av omtanke och välvilja.  

 

Allt i samma linje

Precis som du gärna väljer dofter till dig själv som går i samma linje så kan du göra likadant i ditt hem. Satsa på väldoft i rengöringsmedel och luftfräschare som följer samma tema. Om du har en blommig ton i rengöringsmedlet så bör du följa upp det även i din luftfräschare, annars kan det bli en slags krock som gör att det skadar intrycket mer än det hjälper till. 

Det märkliga med dofter är också att du har en tendens att vänja dig snabbt även vid de starkaste dofter. Kanske har du märkt det när du träffat någon som tagit på sig alldeles för mycket parfym. Eller någon som varit i kontakt med ett starkt doftande djur men som inte verkar märka hur stark doften från dem är. Om du vill så kan du därför variera dofterna du använder i ditt hem. Därmed vänjer du dig aldrig eller tröttnar på doften du valt.  

 

Köpa doft på internet

Det är svårt att köpa dofter via internet eftersom du inte kan lukta på dem. Men du kanske har köpt samma produkt tidigare och vet hur doften är. Eller så litar du på att dofterna stämmer med den beskrivning du får. När du köper dofter till en luftfräschare behöver du sällan vara orolig eftersom alla dofter är rena och enkla med få finesser i. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *