Skriv ut sommaren

Att vi svenskar semestra inom Sverige verkar vara en allt mer populär trend. Oavsett om man tar sig fram med bil, tåg eller kanske till och med cykel så har vårt avlånga land onekligen mycket att erbjuda.
Allt från de långa fälten nere i söder och i Skåne och det spännande småländska höglandet till Svealands sjöar och fjällen längre norrut. 

Det finns med andra ord mycket att upptäcka i ett land vars reselängd motsvarar att korsa flera nationsgränser nere på kontinenten.

Du minns kanske själv hur det vara att titta i dina föräldrars fotoalbum, från tiden innan charter och mer exotiskt resande slog igenom. Visst är det en speciell känsla av att se dem stå uppställda vid en dalahäst eller kanske en domkyrka någonstans i Sverige. Fysiska fotografier är helt enkelt överlägsna sina digitala diton, som i jämförelse känns som en dussinvara.

Är det så att du är sugen på att börja skriva ut dina bilder själv så finns det en enkel lösning: Skaffa en egen skrivare. 
Kanske är det så att du faktiskt redan har en skrivare, men att den bara har stått och samlat damm under en längre tid?
Ge den då liter kärlek i form av en ny skivarpatron från Inkpro.

Canon är ett av de vanligaste märkena när det kommer till just skrivare. Har du en sådan pjäs ståendes där hemma så kan du enkelt gå in på Inkpro via https://www.inkpro.se/produkter/961-canon/ och hitta färgpatroner som passar just detta märke.

Inkpro har snabba leveranser, och matchar dessutom priset om du skulle hitta samma patron billigare i en annan butik. Inkpros Prisgaranti sträcker sig 14 dagar fram efter inköpsdatumet.

Oavsett om du tar dina fotografier med en systemkamera – eller med din iPhone, Samsung, Huawei eller någon annan mobiltelefon – så kan du snabbt och enkelt få fina utskrifter av dina favoritminnen från sommarens semester.