Trimma trädet i tid

Sommartid är “hänga i parkerna”-tid, och “hänga i trådgården”-tid.
Förstås.
Att umgås med nära och kära, eller med sig själv, och njuta av grönskan som slår ut i full prakt under de varma sommarmånaderna. Här i Norden är det något speciellt med somrarna, något intensivt.

Det är som om att naturen vet att den bara har ett par månader på sig att grönska och därför tar i ända från tårna – eller rättare sagt rötterna – för att synas så mycket som möjligt. Det är som att kontrasterna skruvas upp på max, och lite till. För oss människor är det bara att tacka och ta emot.
Vem gillar inte att njuta av sommarvärmen med ett grönskande lövverk som silar in solljuset över ansikten? Bara att få ligga där och gotta sig.

Är det så att du är husägare och har en egen trädgård så vet du dock hur mycket som krävs för att hålla grönskan under kontroll. Testa att låta bli att klippa gräsmattan över sommaren och se vad som händer. Grönskan erövrar allt i snabb takt.

Mycket arbete, som till exempel just gräsklippning, kan vi greja själva. Men det finns också sådant som kräver ett mer professionellt sinne och handlag. 
Kanske har det där stora bigarråträdet verkligen blivit STORT? Eller kanske är det så att det har blivit skadat och svajar hotfullt i vinden, med risk för att falla.

Det är då RangloAxe kommer till undsättning. 

Med kunskaper inom allt som rör trädvård kan RangloAxe komma och fälla och forsla bort trädet på ett säkert sätt. Företaget verkar i Stockholmsområdet samt i Uppsala och Enköping.

Om du vill veta mer om de tjänster som RangloAxe erbjuder så hittar du all information, och lite till, på deras hemsida http://www.rangloaxe.se/. Där kan du bland annat boka in ett kostnadsfritt besök för bedömning.