Upptäck kubvärlden i en Rubiks kub Store

Om man är lite klurig av sig kan en Rubiks kub vara en riktigt rolig utmaning. För andra känns det kanske till en början som en helt omöjlig uppgift att lösa en Rubiks kub. Men ger man det lite tid kan man klara det. Lite hjälp på traven kan behövas om man aldrig gjort det förut, men då finns det som tur är beskrivningar på nätet som förklarar hur kuben ska lösas. 

En klassisk Rubiks kub har tre block i varje riktning, alltså nio block på varje sida. En sådan kub har nog de flesta sett, även om inte alla har testat att lösa en. Kanske har man också sett att det finns kuber både med två, fyra och fem block i rad. Men faktum är att det finns många fler varianter än så. 

Välj och vraka bland kuber i alla olika färger och former

I en Rubiks kub Store på nätet kan man hitta kuber i alla möjliga olika varianter. Det finns klassiska kuber för den som är ute efter en sådan, men det finns också andra kluriga kuber. Det finns något för alla, oavsett om man är nybörjare och ska köpa sin första kub, eller om man redan är en rutinerad kublösare och vill ha nya utmaningar.

Förutom kuber med olika antal block, och i olika storlekar, kan man hitta kuber med olika färgkombinationer. Kanske lockar en pastellfärgad kub? Det går också att hitta kuber i helt andra former. Då är de kanske inte kuber i ordets rätta bemärkelse, men konceptet är detsamma som för en kubformad Rubiks kub. Om du trodde att det bara finns en sorts Rubiks kub, då är det dags att upptäcka en helt ny värld. En värld av olika kluriga kuber med delar som ska vridas och vändas tills de har hamnar rätt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *